gallery/logo

Niels Vos Schoonmaakwerkzaamheden

Diensten

 

Dakgootreiniging

Jaarlijks onderhoud van de dakgoot van uw woning is absoluut noodzakelijk. Het maakt niet uit of het hier een zinken of een kunststof goot betreft. Een verstopte goot kan heel veel ellende geven. Natte muren kunnen hier het gevolg van zijn. Het vervelende is dat je er pas achter komt als het te laat is. Wat erger is en daar wordt dikwijls geen rekening mee gehouden, is mos in de zinken goot. Mos op zink geeft een chemische reactie. Het gevolg hiervan is dat er op d’n duur een gat in uw goot valt en dat u deze moet laten repareren en of vervangen. Een kostbare aangelegenheid. Het schoonmaken van uw goot; voor de prijs hoeft u het niet te laten.

 

Glasbewassing

Niels Vos schoonmaakwerkzaamheden is als Glazenwassersbedrijf begonnen. Het wassen van de ramen is nog altijd een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en daardoor onze specialiteit. Wij wassen voor bedrijven en particulieren. Ieder karwei kunnen wij aan, van begane grond tot zelfs 70 meter hoog. Er blijft geen raam voor ons onbereikbaar. Lees meer...

 

Vloeronderhoud

Voor zowel particulieren, scholen als bedrijven bieden wij onderhoud aan op allerlei verschillende soorten vloeren. Lees meer...

 

Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen bevinden zich meestal op een hoog of het hoogste gedeelte van een woning of bedrijf. Juist daar vinden de vogels het prettig toeven. Het gevolg is met uitwerpselen besmeurde panelen. Ook zand en stof blijven achter op de panelen. Gevolg: verlies aan rendement en levensduur.

 

Zo maar een klusje

Niels Vos schoonmaakwerkzaamheden staat klaar voor duizend en één opdrachten. Schoonmaakwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

gallery/glasbewassing02
gallery/vloeronderhoud01